Adela Irina Bara, arhitect si designer de interior, fondatoare a Biroului Individual de Arhitectura Adela Bara din Cluj-Napoca.

Adela Irina Bara – Birou individual de Arhitectură

Mă numesc Adela Bara și sunt de profesie arhitect; în anul 2011, mi-am înființat propriul Birou de Arhitectură din dorința de a transforma și a crea spații confortabile, funcționale și primitoare pentru fiecare beneficiar în parte. Ca pregătire în domeniu, am absolvit Facultatea de Arhitectură și Urbanism la Cluj-Napoca și am urmat un curs de design interior în cadrul școlii Creative Learning, având o experiență de peste 10 ani în proiectarea și amenajarea spațiilor.

Pornind de la premisa că spațiul în care trăim ne poate influența direct dispoziția și sănătatea, consider că un spațiu bine gândit atât funcțional cât și creativ poate să aducă un plus de confort stilului de viață al omului contemporan. Misiunea mea ca arhitect este să conturez fiecare proiect într-un mod personalizat, în funcție de nevoile beneficiarului, și să îmbin toate elementele și experiența acumulată pentru a obține soluția optimă a amenajării de interior sau a spațiului proiectat.

Contactează
autorul proiectului!