Aether Design by Albu Oana este un studio de arhitectura și design interior creat cu intenția de a transforma visele oamenilor în realitate. Așa că în timp ce tu ești creatorul vieții tale, lasă-mă să îți proiectez universul în care aceasta se va desfășura.

Aether Design by Albu Oana

Bună, sunt Oana Albu. Am transformat una dintre pasiunile mele în profesie, și anume, arta de a modela spații interioare.

Misiunea mea este de a face visurile oamenilor realitate, ajutându-i să își construiască „casele” visurilor lor. Și când vorbesc de „casă”, mă refer la întregul mediu înconjurător. Studiile confirmă că lumina și culoarea ne influențează starea de bine și modul în care interacționăm cu lumea. Astfel, încurajez o concentrare mai mare asupra mediului care ne înconjoară, pe obiectele pe care le folosim zilnic.

Obiectivul meu este de a proiecta spații care să fie nu doar funcționale și estetice, ci și în care fiecare să se regăsească, să se simtă „acasă”.

În colaborarea cu clienții mei, intenția mea este să creez spații pentru reflecție și creativitate, spații care să reziste trecerii timpului. Cred că atenția la detalii – funcționale, estetice, dar și emoționale – ne poate face viața mai fericită și mai echilibrată.

Contactează
autorul proiectului!