byDesign își propune să creeze spații care nu numai că arată frumos, dar și transmit o stare de bine, locuri care se conectează emoțional cu cei care trăiesc în ele sau le utilizează.

byDESIGN Studio – Alexandra Baches

De fiecare dată când ne angajăm într-un nou proiect, pornim de la a asculta, a cerceta și a pune întrebări, explorăm și ne imaginăm posibilități, comunicăm ideile și le rafinăm împreună cu clienții noștri până când atingem potențialul maxim al spațiului pe care urmează sa îl transformam. Abordarea noastră este pozitivă și imaginativa – nu exista frumos sau urat, nu exista prea mult sau prea puțin – totul depinde de personalitatea, preferințele și modul în care rezonează cu spațiul persoanele care se vor bucura de el.

Designul de calitate înseamnă nu numai estetic, ci și funcțional; în special atunci când zonele de locuit nu sunt suficient de generoase, funcționalitatea devine esențială. Lăsăm creativitatea să-și spună cuvântul și punem în scena un design realistic și practic – pentru ca un design cu adevărat bun poate schimba vieți!

Contactează
autorul proiectului!