Un copil curios, un adolescent rebel și o studentă eminentă. 
Iași, București, Salonic, Melbourne.
 De la arhitectură rezidentala de lux la hig-rises.
Ca Team Leader am lucrat la faimosul Melbourne Oriental, 600 Collins Street în cadrul Plus Architecture + Zaha Hadid Architects.
Continui misiunea mea de a face lumea mai frumoasă.

Alexandra Bejan Arhitecți

Un copil curios, un adolescent rebel și o studentă eminentă a Facultăţii de Arhitectură din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” Bucureşti. Am avut şansa să învăţ în atelierele conduse de prof. dr.arh. Dan Şerban, prof. dr. arh. Emil Barbu Popescu, prof. dr. arh. Ştefan Scafă Udrişte; bursa Erasmus la Şcoală de Arhitectură din cadrul Universităţîi Aristotel din Salonic a culimat cu prezentarea unui proiect personal la Muzeul Cinematografiei în cadrul Festivalul Internaţional de Film din Salonic 2005.

Am absolvit în 2008 că Arhitect Diplomat cu Proiectul de Diplomă “Teatrul O” sub îndrumarea prof. dr. arh. Dorin Ştefan şi Lucrarea de Licenţă – “Masca în Arhitectură sau despre Închipuirea unui Teatru în Contemporaneitate”. După absolvire mi-am deschis propriul Birou de Proiectare şi am lucrat o perioadă în Iaşi și în Bucureşti. Ulterior m-am asociat cu talentata designer Dana Kallo și am lucrat în sinergie împreună o perioadă.

A urmat o aventură în Melbourne, Australia unde am emigrat împreună cu familia. Am câștigat experiență în domeniul rezidențial de lux și apoi ca Team Leader în cadrul prestigioasei firme Plus Architecture în clădiri de apartamente high-rise. Un vis împlinit a fost colaborarea ca Team Leader la Plus Architecture cu biroul Zaha Hadid la faimosul Melbourne Oriental, 600 Collins Street. Întoarsă în țară, acum lucrez în Iași, aducând acasă tot ce am acumulat în 3 țări în 2 continente. Continui misiunea mea de a face lumea mai frumoasă.

Contactează
autorul proiectului!