Flexibilitatea, promptitudinea şi ingeniozitatea sunt punctele forte ale biroului “Ana Grigorescu Design Studio”, care oferă un pachet complet cliențiilor, începând de la consultanță în design de interior, până la managementul proiectului, în domeniile rezidențial, comercial și HORECA.

Ana Grigorescu

Ana Grigorescu Design Studio este un birou ȋnfiinţat ȋn anul 2020. În 2018, Ana Grigorescu a absolvit Facultatea de Design de Interior din cadrul Universității South Wales din Cardiff, Marea Brianie. Încă din ultimul an de facultate, a început să colaboreze cu firma finlandeză de construcţii de case din lemn prefabricat, Honka, filiala Marea Britanie, iar primele proiecte ȋn România le-a realizat ȋn colaborare cu aceștia.

În decursul anului 2021 a pus bazele unui parteneriat cu firma de arhitectură Atelier2b.A, formând astfel o echipă eficientă, echilibrată și stabilă, cu perspective diferite, dar cu același scop – eficientizarea timpului clientului şi amenajarea interioarelor care să redea cu fidelitate dorinţele fiecărui beneficiar ȋn parte.

Contactează
autorul proiectului!