Andreea-Gabriela Eftimie, arhitect de interior, a studiat între anii 2010-2015 Arhitectură de Interior în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, București.   A fondat apoi biroul de arhitectură Rheea Studio, pe care îl coordonează, iar toate proiectele pe care le semnează au la bază clientul.

Rheea Studio – Andreea-Gabriela Eftimie

Andreea-Gabriela Eftimie, arhitect de interior și fondator Rheea Studio, a studiat între anii 2010-2015 Arhitectură de Interior în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, București.

“Proiectele de design semnate Rheea Studio au la bază clientul. Ne place să integrăm nevoile și personalitatea beneficiarilor cu viziunea noastră în amenajări, transformandu-le în idei funcționale, estetice, corect abordate din punct de vedere tehnic și arhitectural, care să pună spațiul în valoare ca o extensie a ceea ce ești și ce faci. Ne implicăm cu pasiune în toate etapele proiectului, de la concept la implementare: consultanță, modelare și vizualizare 3D, planuri tehnice, urmărire de șantier, asistență în execuție și achiziții de produse.”

Contactează
autorul proiectului!