Sunt arhitect de profesie, cu o sensibilitate crescută pentru amenajări interioare, iar AP Design este rezultatul dragostei dintre cele două meserii. AP Design este un studio de design interior, din Timișoara, fondat cu curaj în 2021, dar conceput cu entuziasm în 2017.

AP Design

Am absolvit Facultatea de Arhitectură din Timișoara în anul 2017, urmând ca în anul 2020 să obțin diploma de master specializarea Urbanism și Amenajarea Teritoriului, ambele din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

AP Desing, brandul sub numele legal de Popa Adela Petra PFA, a fost înființat în toamna anului 2021. Este un studio majoritar axat pe amenajări rezidențiale, dar mereu cu o deschidere spre noi oportunități. Cu pași mici și repezi, studioul a debutat prin proiecte digitale de consultanță, concepte și proiectare, urmând ca în prezent acesta să poată oferi și servicii de implementare și urmărire de șantier.

Pe lângă abilitatea de a face visurile să devină realitate, scopul meu în cadrul studioului este să mă transpun din poziția de expert, în poziția de client entuziast. Este singura manieră în care reușesc să înțeleg pe deplin cerințele beneficiarului, ca mai apoi din postura de cunoscător să pot oferi produsul finit mult dorit.

Contactează
autorul proiectului!