Misiunea noastră este aceea de a oferi beneficiarilor noștri idei și soluții de design inovativ-excepționale prin contopirea creativă a cerintelor individuale, în armonizarea spațiului și crearea valențelor personalizate prin intermediul știintei și artei.

ArhitectO

ARHITECTO, fondată de arh. Onisim BULGARIU împreună cu arh. Andreea-Iulia TURBATU, în anul 2017, oferă o gamă completă de servicii de arhitectură, design interior și servicii conexe, îmbinând soluții funcționale și tehnice în construirea mediului care vă reprezintă. Filozofia noastră este aceea de a crea proiecte inovatoare, unice și expresive, materializând în același timp țelurile și viziunea beneficiarului.

Echipa ARHITECTO, este o echipă dinamică de arhitecți cu experiență, dornică de a elabora eficient și rapid expresia fizică a ideilor, viziunii și creativității în tandem cu dorințele dumneavoastră și îndeplinind exigențele de calitate, funcționalitate și cost.

Considerăm că în realizarea unui proiect, specializarile implicate nu pot fi tratate individual, ele trebuie să conlucreze pentru a defini un întreg indivizibil. Arhitectura, structura și instalațiile asigură calitățile unei clădiri: compoziția, funcționalitatea, siguranța, confortul, eficiența și întreținerea în timp. În acest scop, ARHITECTO preia proiectele în calitate de Proiectant General, asigurând prin colaboratori toate specializarile necesare în realizarea acestora.

Contactează
autorul proiectului!