Fiind foarte pasionați de arhitectură și design interior, urmărim o abordare holistică prin proiectele noastre pentru a aduce calitate și armonie vieții. Ne dăm timp să găsim cu răbdare cele mai bune soluții, căutând frumosul și firescul, pentru a transforma fiecare spațiu într-o poveste unică.

Motto-ul nostru este „orice simplitate este o complexitate rezolvată” (Brâncuși).

ARHITUDINE

Cu o formare profesională de aproape 20 de ani atât pe plan local cât și internațional, proiectele realizate urmăresc o sinergie între arhitectură și amenajarea de interior. Rezultatele se cuantifică în starea de bună dispoziţie a utilizatorilor, prin raportul echilibrat dintre estetică, funcționalitate, semnificație şi percepție. Fiecare proiect este o călătorie unică de la concept la implementare, având un demers colaborativ în care ideile și necesitățile clienților se îmbină armonios cu experiența noastră în domeniu.

Cristina Mândrescu este fondatoarea biroului ARHITUDINE din București. Este arhitect și șef lucrări la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București. În 2014 a obținut titlul de Doctor în Arhitectură prin susținerea publică a tezei “Proporții în Arhitectură. Percepții și identitate spațială”. A urmat studii atât la UAUIM în București, cât și în Lyon și Paris la École Nationale Supérieure d’Architecture Paris Val-de-Seine.

Contactează
autorul proiectului!