Bună! suntem Mihaela și Claudiu, fondatori Artigi Interiors. Oferim servicii complete de design interior și acordăm o importanță deosebită înțelegerii profunde a clientului și a particularităților fiecărui proiect. Această abordare ne permite să realizăm un concept unic, potrivit valorilor și stilului de viață a acestora.

ARTIGI INTERIORS SRL

● Filozofia Studio-ului:
În centrul filozofiei noastre stă angajamentul de a crea soluții personalizate, funcționale și, nu în ultimul rând, de a sprijini clienții în dezvoltarea unui spațiu armonios, unde elemente aparent incompatibile se transformă într-un design unic.

● Servicii de design interior:
Studio-ul nostru oferă servicii complete de design interior, acoperind întregul spectru al procesului creativ. De la concept și design de mobilier, compartimentarea și recompartimentarea spațiilor, realizarea simulărilor 3D și până la comercializarea obiectelor, finisajelor și decorațiunilor propuse. Astfel, implementarea proiectului devine o reprezentare fidelă a viziunii noastre.

● Colaborare virtuală:
Colaborarea noastră se desfășoară în mediul virtual, facilitând implicația activă a clienților pe parcursul întregului proiect, indiferent de locație. Acest aspect asigură o comunicare constantă și adaptabilitate în procesul de design.

● Participarea activă a clienților:
Implicăm în mod activ clienții în procesul de proiectare și planificare. Abilitatea noastră de a adresa întrebări esențiale contribuie la descoperirea identității și valorilor individuale ale clienților, rezultând într-un proces autentic de colaborare. Acest mod de lucru generează soluții inovatoare, personalizate pentru fiecare proiect.

● Promovarea durabilității în Design:
Nu promovăm trenduri deoarece considerăm că au un ‘’termen de valabilitate’’ prea scăzut. Ne orientăm către un design cu impact atât la livrarea proiectului, cât și în perspectiva a 5-10 ani, asigurând astfel o investiție pe termen lung pentru beneficiarii noștri.

● Eleganță și Rafinament în toate proiectele:
Indiferent de natura proiectului, o caracteristică distinctivă a muncii noastre este eleganța și rafinamentul, elemente care predomină peste diferitele stiluri de interior abordate.

Contactează
autorul proiectului!