Mă numesc Carla Simuț, sunt unul din fondatorii BAHA Design Studio, iar de profesie sunt arhitect. În cadrul biroului de arhitectură m-am dezvoltat pe o latură mai tehnică a profesiei, dar pentru că am simțit dorința de a explora mai mult și latura mea creativă, am început să mă îndrept către designul de interior unde reușesc să le îmbin pe ambele. Atât ca designer cât și ca arhitect, caut mereu perfecțiunea reușind să obțin astfel cel mai bun rezultat în implementarea proiectului.

BAHA Design Studio – Carla Simuț

Stilul abordat este unul orientat către un design practic și funcțional, dezvoltat din linii minimaliste, dar adaptat pentru fiecare caz în parte. Până acum am realizat proiecte rezidențiale și zone de relaxare (lounge-uri, spații de primire, terase exterioare) pentru spații de birouri. În toate aceste proiecte am încercat să găsesc soluții practice și atemporale, am căutat să pun în operă idei noi, să studiez abordări diferite de utilizare a spațiului și să integrez materiale atent alese astfel încât să fie cât mai potrivite cu nevoile clientului. Fiecare proiect este o provocare și consider că este foarte important să înțelegi ce își dorește beneficiarul, să se stabilească de la început un buget optim pentru realizarea proiectului și abia apoi să se înceapă procesul creativ unde din multitudinea de soluții trebuie aleasă varianta cea mai apropiată de tema inițială, o varianta prin care se reușește integrarea cât mai armonioasă a elementelor esențiale.
Cred cu convingere că un design frumos se poate realiza și cu un buget mai redus dacă ești dispus să faci anumite compromisuri având în vedere că ieftin, bun și rapid nu există. Întrebarea la care voi continua să caut răspuns prin proiectele viitoare este, cum să identifici și să te focusezi mai mult pe acele detalii care fac diferența și aduc plus valoare proiectului?

Contactează
autorul proiectului!