BIANCOEBIANCA este o companie de design care oferă servicii pentru interior, grafică și design de produs. Fondată de către Elie Kamel (arhitect libanez) și Timeea Bianca Diosi (designer român), doi tineri designeri care au crescut și au studiat în Italia casa industriei, arhitecturii și frumuseții.

BIANCOEBIANCA

În proiectele lor de design se regăsește o paletă de culori luminoase, dar și dramatice, în tonuri minimaliste, dar și pop-up.

Ei urmează un concept simplu, dar puternic. Ei cred cu tărie în schimbare și cred că lumea are nevoie de mai multă funcționalitate decât frumusețe. Mai întâi trebuie să creezi un design confortabil și funcțional, și numai după aceea te gândești la alte detalii precum culoare, texturi, geometrii.

Pentru BIANCOEBIANCA, spațiul este ca un fundal în care fiecare piesă de mobilier devine o jucărie care oferă libertatea de a crea un spațiu funcțional, dar minimalist. De asemenea, întotdeauna este prezent un joc de culori luminoase, dar și vibrante, figuri geometrice primitive.

Contactează
autorul proiectului!