Noi suntem Adina și Alexandru, doi tineri arhitecți cu o pasiune imensă pentru arhitectură, design interior, design de produs și landscaping. Astfel am fondat biroul de proiectare Biomorph Design și atelierul de producție Biomorph Build unde toate ideile devin realitate.

Biomorph Design

Ne plac proiectele care ne provoacă să fim creativi și curajoși, ne place să venim cu concepte unice, nemaivăzute. Un atuu al nostru este să creăm atmosfere spectaculoase, iar spațiile publice ne permit să facem acest lucru. Ne concentrăm activitatea pe proiecte din domeniul horeca, restaurante, hoteluri și spații comerciale.

Ne place să balansăm proiectele spectaculoase și cu proiecte rezidențiale, în care concentrarea noastră maximă este de a descoperi împreună cu beneficiarii nevoile lor și de a le contura povestea prin design interior. Ne place să realizăm proiecte cât mai personale, un alt atuu al nostru fiind posibilitatea și flexibilitatea de a integra în conceptele noastre design cât mai adaptat nevoilor și obiectivelor fiecărui client în parte. Vă invităm să ne urmăriți activitatea pe instagram biomorph.design și biomorph.build.

Contactează
autorul proiectului!