În cadrul studio-ului Blumarine Interior Design realizăm atât proiecte de design interior rezidențiale, cât și comerciale high-end concepute pentru orice client ce își dorește o schimbare adaptată la propriul stil de viață sau asupra propriei afaceri.

Blumarine Design – Dayana Liciu

Prin dinamica vieții, fiecare își dorește o nouă identitate asupra spațiului în care locuiește sau își desfășoară activitatea, iar proiectele propuse de noi aduc în scenă design-uri contemporane, cu influențe ale stilurilor arhitecturale, poziționând totodată aceste spații în categoria amenajărilor statement. Prin abordarea stilistică pe care o oferim, punem accentul pe finisaje, culori și texturi ce diferențiază interioarele prin note unice, realizate conform personalității și cerințelor beneficiarului, astfel asigurându-ne crearea unui design custom-made realizat în cele mai mici detalii.

Fiecare idee este unică și de aceea suntem atenți la orice detaliu care poate face diferența între casă și acasă sau alt spațiu în curs de amenajare. Din cauza schimbărilor intervenite la nivel global, am adus în cadrul studio-ului necesitatea folosirii unor metode eco-friendly în amenajări, bazate pe materiale sustenabile, ajutând astfel la crearea unei legături între natură și om. Proiectele finalizate, formarea continuă și experiența culturală ne permit să găsim soluții viabile și potrivite oricărui client, pentru ca spațiul amenajat să aibă un impact pozitiv asupra stilului de viață contemporan.

Contactează
autorul proiectului!