Sunt o tânără arhitectă, pasionată de arhitectură și design de interior. Recent absolventă a Facultatii de Arhitectură și Urbanism, am experiență atât în proiectare cât și în realizarea proiectelor de arhitectură de interior. Aspir să îmbin aceste doua domenii, urmărind o carieră plină de creativitate și inovație.

BORDEI IULIA – DORIA

Sunt o tânără arhitectă, entuziastă și plină de energie, având o pasiune profundă pentru lumea arhitecturii și designului de interior. După absolvirea Facultății de Arhitectură și Urbanism, am avut oportunitatea de a-mi începe cariera într-un birou individual de arhitectură. Aici, am dobândit experiență valoroasă în proiectarea și planificarea spațiilor, lucrând la diverse proiecte care m-au provocat și mi-au lărgit orizontul profesional.

Paralel cu activitatea mea la birou, am dezvoltat şi pasiunea mea pentru arhitectura de interior, realizând proiecte independente care mi-au permis să explorez și să îmbin estetica cu funcționalitatea. În ciuda provocărilor pe care le presupune acest drum, sunt determinată să evoluez și să îmi asum riscuri creative, având convingerea că ambele domenii, arhitectura și designul de interior, se pot completa armonios. Visez să creez spații care nu doar răspund nevoilor practice, dar și inspiră și aduc frumusețe în viața celor care le folosesc. Îmi propun să continui să învăț și să mă dezvolt profesional, aspirând la realizarea unor proiecte inovative care reflectă atât nevoile societății contemporane, cât și viziunea mea artistică.

Contactează
autorul proiectului!