Jucăușă, versatilă și profundă totodată, iubesc operele de artă, culoarea și non-conformismul, neașteptatul, futurismul, luxul, dar și funcționalul.

CHENDI INTERIORS

Profesez ca Designer de Interior doar de 1 an de când am obținut diploma, înainte fiind antreprenor, mai exact am deținut un wine-bar (în Centrul Vechi, timp de 9 ani, dar pandemia m-a determinat către varianta de exit), eu fiind și sommelier :). De mică am stat pe lângă mama când renova vechea vilă moștenită sau când recondiționa diverse piese de „mobilier stil”, mai târziu mi-am amenajat propriile locuințe (pe care continuu să le consider cozy și după 15 ani).

Apoi, în perioada în care lucram ca Director de Comunicare @Tiriac Imobiliare, am participat la amenajarea apartamentelor-model ale ansamblurilor „Clubul Rezidențial STEJARII” și respectiv „Residenz Cartierul German”. În 2012 am colaborat direct cu designerul-arhitect Mihai Popescu pentru amenajarea wine-bar-ului meu și atunci, datorită lui am înțeles că un designer de interior bun este un alchimist, care nu doar că transformă major un spațiu, ci îi și conferă un alt caracter și chiar… un nou spirit.

Contactează
autorul proiectului!