Concept Designs Studio – by Diana Andreea Bordea – Cluj-Napoca. Apreciez arta și frumosul, în nenumăratele lor forme și ofer spațiilor o manifestare timeless a acestora, potrivită nevoilor, cerințelor și LifeStyle-ului beneficiarilor.

Concept Designs Studio – by Diana Andreea Bordea

Activând în lumea fascinantă a designului de interior de mai bine de 10 ani, am creat spații unice, ajutând fiecare beneficiar în parte să transpună în spațiile sale elemente personale de LifeStyle, îmbinând deopotrivă funcțiunile cu esteticul, într-o abordare timeless. Filosofia mea de design readuce în prim plan conceptul, povestea unică, atmosfera încărcată de personalitate și emoția dorită. Atunci când ia naștere un concept de amenajare, acesta încorporează spațiul și particularitățile sale, beneficiarul și stilul său de viața și relația dintre aceste elemente, creând o atmosferă și o poveste unică. La fel cum noi modelăm spațiile, acestea la rândul lor ne pot modela viața în direcția dorită. Îmbinăm forme, culori, texturi și lumini, pentru a reda o altă nouă poveste fiecărui spațiu.

De asemenea, considerăm importantă redarea firului epic al exteriorului clădirilor, pe cât posibil și în interioarele acestora, ruperea din concept fiind resimțită ca o sincopă în întregul fir narativ al clădirii. Încurajăm calitatea și armonia, recomandând, acolo unde este posibil, sustenabilitatea. Pe parcursul experienței de colaborare, suntem mereu alături de clienții noștri, de la primele întâlniri de cunoaștere și pană la finalul colaborării, pentru orice detaliu sau întrebare. Clienții sunt încurajați și susținuți să ia parte activă la procesul de creație, munca noastră împreună ajutându-i să descopere ceea ce doresc cu adevărat să transpună în interioarele lor, făcând acest proces de decizie pentru dânșii mult mai facil, mai conștient și informat.

Ne dorim în continuare să susținem și să luăm parte activă la promovarea designului de interior în România, aducând mai aproape de publicul larg această artă de a trăi frumos.

Contactează
autorul proiectului!