Din 2016 creez proiecte sub deviza ”Trebuie să aibă sens”. Amestec deci utilitate, ergonomie, culoare, texturi și detalii; toate formează un întreg care trece proba timpului, îmbinat cu armonie și sensibilitate. Ce se vede prin lentila aparatului de fotografiat la final și mulțumirea clientului sunt motivele care converg la continuitate.

CR Design

În 2016 am început primul proiect, un hotel boutique în Prahova, care s-a dovedit a fi unul deloc ușor. În prima zi m-am întâlnit cu multe echipe implicate în amenajare care așteptau startul lucrărilor după un ghidaj bine stabilit, cu plan de lucru, cantități, soluții. Terifiant și măgulitor în același timp. Tot procesul unei amenajări pentru mine este de atunci un mix de provocare, creativitate, autodepășire cu fiecare proiect pe care îl parcurg, evoluție din lecții învățate.

După 3 ani de la primul proiect, urmat de alte zeci, a venit natural următoarea decizie de a avea o echipă în spate pentru a duce proiectele la un nivel pe care mi-l doream. Activitatea unui designer de interior, pe lângă conceptul în sine, ideea care stă la baza fiecărui proiect presupune măsurători, grafică, bugetare, marketing, monitorizarea șantierelor, iar toate astea pentru a fi duse la capăt cât mai bine au nevoie de o echipă care să le echilibreze și să le completeze.

CR-Design este acum un studio, o echipă, care îmbină estetica cu utilitatea, ergonomia și individualitatea fiecărui spațiu, un ingredient important în această combinație fiind dorința beneficiarului, stilul de viață, așteptările pe care le are de la spațiul construit. ”Totul trebuie să aibă sens” – deviza de la care plec în fiecare proiect este despre faptul că designul nu este doar despre aparențe, ci și despre durabilitatea și utilitatea elementelor.

Contactează
autorul proiectului!