Casa ta ar trebui să spună povestea a ceea ce ești tu și să fie o colecție a ceea ce iubești, puse împreună sub același acoperiș!

DUNCA RAOUL DESIGN

Salut, eu sunt Raoul Dunca!

Sunt absolvent al Facultății de Arhitectură, secția Arhitectură de Interior din cadrul Universității Politehnica din Timișoara și masterand cu specializarea Tendințe, Materiale și Tehnologii Noi în Arhitectura de Interior. Primii pași în cariera profesională i-am făcut încă din vremea masterului, în cadrul companiei Bau-for-mat Kitchen Studio, al cărui obiect de activitate era designul mobilierului de bucătărie. A fost prima cărămidă din temelia viitoarei cariere de designer de interior. Aici am experimentat, mi-am aprofundat cunoștiințele, am învățat și am studiat în detaliu o zonă care deține o pondere importantă în cadrul unui proiect de amenajare. Următorul pas l-am făcut în sectorul construcțiilor și finisajelor premium odată cu experiența acumulată la cel mai important showroom Tempini din România. Am avut ocazia de a lucra cu fondatorul acestui brand, Angelo Tempini, și să vizitez târguri importante ca și Cersaie Bologna.

Tot în acea perioadă, am vizitat producătorul Florim care este liderul mondial pe piața ceramicii, precum și branduri inovative precum: Kerakoll, Kronos, Unica by Target, Itlas. Pregătirea profesională și training-urile din domeniu m-au făcut să înțeleg proprietățile și detaliile care fac diferența când vine vorba despre materialele dintr-un proiect de design. Astăzi sunt designer de interior. Păstrez în continuare pasiunea pentru tendințe și inovații vizitând în continuare târguri de profil precum Salone del Mobile + Design Week (Milano) unde am descoperit pasiunea pentru frumos și excelență. Acum, cu fiecare proiect nou, îmi propun să îl clădesc în funcție de dorințele și necesitățile beneficiarului, pentru că acesta trebuie să reflecte personalitatea sa. Așa cum spunea Nate Berkus: Casa ta ar trebui să spună povestea a ceea ce ești tu și să fie o colecție a ceea ce iubești, puse împreună sub același acoperiș.

Contactează
autorul proiectului!