Eu sunt Flo și cred cu tărie în ceea ce fac, punând întotdeauna suflet în proiectele mele. Îmi place să mă joc cu spațiile, să le modelez și să le confer personalitate, oferind confortul dorit în amenajările mele. Sunt pasionat de elementele și spațiile naturale, simple, armonioase, calme și luminoase. În același timp, mă bucur de contraste, texturi și culori vii, apreciind viața, personalitatea puternică și amenajările cu inspirație tradițională.

FLO’S Design

Îmi plac provocările și spațiile complexe. De acolo vin cele mai mari satisfacții atunci când observ transformarea unui spațiu gol, lipsit de personalitate și complicat, într-o creație frumoasă și semnificativă. Armonia vizuală, plăcerea estetică, confortul și utilitatea devin parte integrantă a rezultatului final, fără a neglija aspectul funcțional, atât de căutat de majoritatea clienților.

„Fa ceea ce faci cu pasiune și drag”, iar ceea ce rămâne în urma ta ar trebui să fie plăcut și de folos lumii. Așa îmi conturez viziunea asupra lucrurilor și a modului în care cred că ar trebui să funcționeze. Astfel, limitele noastre rămân doar cuvinte, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Contactează
autorul proiectului!