Intento studio este un birou de arhitectură și design interior, ce activează din 2020, situat în București, România. Suntem convinși că lumea imediată în care locuim este o reflectare directă a lumii noastre interioare. Credem că un design echilibrat îmbunătățește calitatea generală a vieții și că armonia și claritatea din împrejurimile tale duc la o viață armonioasă.

Arhitectura intențională oferă îndrumarea necesară pentru ca întregul sistem al unei case sau al oricărei alte clădiri să aibă o integritate conceptuală și să fie adecvat scopului său. Deci, arhitectura sau designul intențional, este o abordare conectată care are scopul principal de a oferi clienților noștri un sentiment de însușire a spațiului lor, construit în jurul intenției.

Intento Studio

IN-terior Voi setați intenția pentru spațiu, noi vă ajutăm să îl realizați. Cum arată casa ta de vis? Cum îți folosești spațiile? Ce sentiment cauți? La noi, vom urma toți pașii necesari pentru a descoperi răspunsul la toate aceste întrebări. Cu un plan de proiectare intențional, veți crea spații pentru lucrurile care contează cu adevărat pentru dumneavoastră, veți crea și reîmprospăta elemente de design în interiorul casei. Arhitectura intențională este o abordare foarte personală în ceea ce privește designul. Vă oferim un serviciu profesional care vă ajută să construiți un spațiu care să reflecte stilul dumneavoastră de viață și estetica personală.

Contactează
autorul proiectului!