It’s Private Design este un studio de arhitectură de interior și design interior, ce oferă soluții impecabile tehnic și estetic, 100% implementabile.

Experiența se acumulează din 2012 în colaborarea cu clienți privați și dezvoltatori imobiliari din segmentul high-end rezidențial, din domeniile HoReCa, Office și Retail. Iolanda David este lead architect al It’s Private Design, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul designului de interior. Este absolventă a Facultății de Arhitectură și Urbanism din Cluj-Napoca. Manageriază și coordonează activ echipa studioului.

It’s Private Design – Iolanda David

It’s Private Design este studioul de arhitectură de interior și design interior, parte a masterbrandului It’s Private, ce oferă soluții impecabile, 100% implementabile, pentru proiecte HoReCa, spații Office, de Retail și proiecte rezidențiale premium. Reprezentativ pentru studio este stilul contemporan eclectic cu tendințe ușor minimaliste.

Experiența se acumulează din 2012 în colaborarea cu clienții ce țin la imaginea brandului , care înțeleg că designul interior este parte importantă a dezvoltării afacerii lor și proprietarii care caută transformarea spațiului prin amenajare la cele mai înalte standarde. Stilul preponderent pentru care se remarcă proiectele It’s Private Design este unul care reflectă nevoile personale și ale brandurilor de afaceri private. Este un stil mereu în trend dar întotdeauna atemporal. Abordarea este una complementară, care mixează crearea unui concept estetic mereu actual și deosebit, cu realizarea unui proiect tehnic 100% implementabil, detaliat și complet.

Focus on spirit. Design for spaces.

Contactează
autorul proiectului!