Mă numesc Lupașcu Viorel și sunt fondatorul studioului de design KEY INTERIORS, cu sediu în Brașov și Chișinău, iar timp de peste 18 ani, mă dedic, totalmente, acestui deosebit domeniu, de design interior. astfel încât, mă bucur mereu de posibilitatea de a descoperi și a crea frumosul, în urma interacțiunii dintre: oameni, spațiul arhitectural, necesități, condiții și cunoașteri.

KEY INTERIORS

KEY INTERIORS livrează servicii de înaltă calitate, în care designul interior elaborat, este unul gândit până la cele mai mici detalii, astfel încât, să reflecte în totalmente, stilul de viață al beneficiarului, dar și să corespundă tuturor pașilor necesari de urmat, în procesul de implementare.

Aspectul estetic, cel care vine să cucerească și să încânte clientul nostru, este unul foarte important, dar numai după ce avem, bine puse la punct, toate criteriile de bază ale funcționalității, ergonomiei, condițiile tehnice și posibilitățile financiare; toate acestea fiind parte esențială a elaborării unui caiet de sarcini, iar clientul nostru este bine informat și pregătit. Astfel încât, toți pașii spre implementare, a proiectului, să fie foarte clari, iar toată munca de pe șantier precum și pentru managementul implementării, să nu fie un calvar, ba chiar o plăcere și un interes, fie cu ajutorul nostru sau chiar și fără, datorită unei colaborări prietenoase, bazate pe încredere și transparență.

Contactează
autorul proiectului!