Ca designer de interior, principiul meu călăuzitor este de a realiza mixul ideal între creativitate, confort și funcționalitate accesibilă pentru oricine își dorește ca mediul în care trăiește să fie un spațiu de recreație, unde îi face plăcere să petreacă timp, care să inspire și să te reprezinte.

Scopul meu este să amenajez interioare care au suflet, caracter, care reprezintă unicitatea și diversitatea celor care locuiesc în ele.

Killa – Interior Design by Incze Lilla

Pentru a-mi pune viziunea în practică, îmi place să am o legătură mai directă cu persoanele, familiile, firmele cu care lucrez, să înțeleg cât mai bine nevoile și așteptările lor. Consider important să obțin o viziune generală asupra personalității, obiceiurilor, gusturilor, hobby-urilor beneficiarilor, precum și dinamica cu care își trăiesc viața de zi cu zi.

De ce? Deoarece cred în design-ul de interior personalizat, unic și specific, care reflectă individul care trăiește în el și, la fel, îndeplinește nevoile atât din perspectivă estetică, cât și din cea practică (desigur, în funcție de posibilitățile și dotările spațiului).

Pentru mine, design-ul interior ideal înseamnă să vezi, să cunoști persoana, familia care locuiește în acel spațiu din clipa în care ai pășit pragul. Doresc ca orice interior să îmi spună o poveste, în loc să fie o expoziție de mobilier aranjat după ultimul trend.

Realizez acest „look-and-feel” armonios cu soluții creative, practice și funcționale astfel încât rezultatul final să fie un spațiu armonios care să fie cel mai bun loc din lume pentru tine.

Contactează
autorul proiectului!