Suntem pasionați de culori, de forme, de compoziții atipice, de natură, de materiale naturale, de texturi deosebite, de arome dulci, amare, de lucruri și alăturări neașteptate, de culori moi, calde și pufoase și de culori rugoase, reci și imperfecte, și mai ales de alăturarea acestora.

Facem cu pasiune tot ceea ce facem și suntem deschiși cerințelor și provocărilor beneficiarilor noștri!

KREATE-STUDIO DE ARHITECTURA DUMITRESCU&CO

Biroul de proiectare a fost fondat în anul 2013 în Pitești, de Elena Florea-Dumitrescu (arhitect și designer de interior) și Cristian Florea (manager de proiect și jurist). În prezent echipa numără 7 membrii dintre care 4 arhitecți, un arhitect peisagist, un jurist și un economist. Succesul micii afaceri s-a construit în timp, cu răbdare, dăruire, perseverență, multă muncă și seriozitate. Suntem autorii a peste 500 de proiecte de arhitectură, restaurare, amenajare de interior și amenajare peisagistică.

Dimensiunea și programul proiectelor variază, astfel avem de la proiecte de locuințe cu o suprafață de 45 mp, până la proiecte de reabilitare pentru spitale cu suprafața de aproximativ 16 000 mp. Ne-am propus ca proiectele noastre ‘de pe hârtie’ să prindă contur așa că suntem prezenți pe tot parcursul implementării acestora.

Contactează
autorul proiectului!