Sunt Luisa Drajan, designer de interior cu o pregătire în arhitectură. Cu peste 10 ani de experiență în industrie și după ce mi-am fondat propria companie acum șase ani, m-am specializat în crearea de spații rezidențiale extrem de detaliate și personalizate.

Lãuntric Design

Călătoria mea a început la Steelcase, unde am lucrat ca workplace designer, în timp ce îmi finalizam stagiul de arhitectură. Astfel mi-am descoperit rapid pasiunea mea pentru designul de interior și am decis să mă concentrez exclusiv pe acest domeniu.

Deși proiectele rezidențiale au fost principalul meu focus, sunt de asemenea dornică să accept oportunități captivante în designul de restaurante, hoteluri si spatii de birouri. Ceea ce mă diferențiază în industrie este stilul meu colorat și dorința de a experimenta; care a început din dragostea mea pentru designul minimalist combinat cu dorința de a experimenta și descoperi diferite stiluri și a-mi crea o estetica propie.

Cred că fiecare spațiu are o poveste de spus, fie că este vorba despre o locuință vibrantă și contemporană sau despre un spațiu comercial îndrăzneț și inovator, sunt dedicată să obțin rezultate excepționale.

Contactează
autorul proiectului!