Pentru mine, fiecare zi este o nouă oportunitate de a primi cu brațele deschise o provocare! Sunt pasionată de domeniul în care activeaz, cu o experiență de peste zece ani, împreună cu echipa mea, îți ascult fiecare cerință sau idee pe care dorești să o transformăm în realitate.

Privesc dincolo de cuvinte și aduc concepte unice de design interior, din dragoste pentru frumos și atenție la detalii. Am grijă de tine și de proiectul tău, îți sunt constant aproape, chiar pas cu pas, ca să ai parte de un rezultat final adaptat dorințelor, bugetului sau nevoilor tale.

Larisa Pantea

Ca antreprenor, vin în ajutorul tău cu o experiență de peste 10 ani, în care am colaborat cu firme de renume din domeniu, care mi-au dat încrederea că orice se poate realiza. Sunt în punctul în care munca pe care o desfășor mă definește cu adevărat și simt că tot ce fac pune o cărămidă importantă la evoluția mea. Doresc să-ți aduc simplitatea și claritatea în realizarea proiectelor pe care ai vrea să le derulezi.

Stau la dispoziția ta cu servicii complete pentru toate spațiile, fie ele rezidențiale sau comerciale, pornind chiar de la consultanță, proiectare, prezentare 3D și urmărire de șantier pentru realizarea proiectul in concordanța cu conceptul stabilit de comun. Nu uita că modul în care lucrurile sunt așezate în casă ne influențează viața, productivitatea, dar mai ales starea de bine. De aceea, cu ajutorul meu poți avea parte de un spațiu amenajat corespunzător, care dispune de texturile și finisajele perfecte pentru tine. Îți ofer detalii despre gamele de mobilier, decor, deoarece îmi doresc ca tu să scapi de griji, și proiectul tău mult visat să devină realitate.

Misiunea mea este de a-ți oferi ție ca și client/colaborator soluții pentru grijile legate de noile proiecte de design interior. Sunt aproape de tine de la bun început și mă retrag atunci când toate lucrurile s-au încheiat și te simt fericit.  Așadar, pentru proiectele pe care dorești să le derulezi în viitorul apropiat sau îndepărtat, apelează cu încredere la un profisionist. Vom discuta, vom analiza, vom vedea ce ți se potrivește și apoi ne apucăm de treaba. Colaborarea noastră se încheie abia atunci când știm cu adevărat că toate lucrurile se termină, când ne spui că ești mulțumit de rezultat.

Contactează
autorul proiectului!