Sunt Monica, fondatoarea MoDesign – înființată în 2020. MoDesign a pornit cu un proiect personal de transformare a casei și a devenit rapid un stil de viață, pe care încercăm să-l implementăm și în proiectele clienților noștri.

Bucuria finală a unui Before & After are la bază multe ore de planificare și proiectare, discuții cu clienții, eficientizare a spațiului, transformări și adaptări la nevoile și stilul beneficiarilor, până la varianta numită „acasă”. Ne place să îmbinăm creativitatea cu funcționalitatea și confortul, ca să facem „acasă” un loc de suflet!

MoDesign

Fie că este vorba despre o transformare a unei locuințe vechi sau amenajarea uneia noi, procesul cunoașterii nevoilor și adaptarea la spațiul existent este prioritar. Oferim servicii complete și ne place să rămânem realiști și să nu visăm lucruri care nu se pot realiza.

Clientul trebuie să obțină la final nu doar o poză frumoasă, ci un proiect real, cu produse reale și soluții fezabile, potrivite spațiului și bugetului său. Acesta este motto-ul care ne ghidează de la etapa măsurătorilor până la implementarea proiectului. De aceea, portofoliul nostru conține o diversitate de proiecte și stiluri, implementate cu succes, în sprijinul cărora ne vin mereu și echipele de colaboratori și furnizori.

Contactează
autorul proiectului!