Psiholog de profesie, cariera mea a fost remodelată de-a lungul ultimilor 12 ani, de stilul de viață al familiei mele, care presupune relocarea într-o țară diferită, la fiecare 5 ani. În 2020, am studiat design interior la FLORENCE INSTITUTE OF DESIGN INTERNATIONAL, urmându-mi pasiunea pentru design interior, inconjurată de arta, istoria și gastronomia Florenței. Experiența de a trai în mai multe țări, din Europa până în America și înapoi, mi-a dezvoltat o abordare distinctă a proiectelor de design interior – aceea de crea interioare personalizate, funcționale și, care, in primul rând, onorează personalitatea clientului.

MONOGRAM LIVING

De la fermecătoarea Florența sau excentricul Berlin, până la surprinzătorul New York sau fascinanta Viena, mereu am fost înconjurată de infinite surse de inspirație. Clienții mei beneficiază astfel de experiența mea internațională bogată, de înțelegerea diferitelor culturi și de abilitățile de comprehensiune a funcționalității și a psihologiei spațiului.

La Monogram Living, scopul meu este de a crea spații atemporale, atât funcționale, cât și atrăgătoare din punct de vedere estetic. Abordarea mea nu este formulată sau bazată pe tendințe, ci se concentrează mai degrabă pe povestea unică pe care trebuie să o spună fiecare casă. Toate acestea reies din îmbinarea echilibrata a cromaticii si a texturilor materialelor, atenția la detalii, maximizarea spațialității prin linia simplă a mobilierului si numarul mic de piese de mobilier, de asemenea, focusul pe spatii de depozitare închise pentru a păstra un aer organizat si curat al locuinței.

Contactează
autorul proiectului!