Ma numesc Moraru Cătălin, sunt tehnician arhitect și designer cu reședința în Târgu-Mureș. Iubesc Arta 3D și mai noi dezvoltarea jocuriilor video.

MORARU A. CĂTĂLIN-IOAN

Ma numesc Moraru Cătălin, sunt tehnician arhitect și designer cu reședința în Târgu-Mureș. Am acumulat o experiență vastă în domeniul artei și designului 3D pe parcursul a aproximativ 11 ani. Învățarea mi-a fost ghidată de tutoriale, documentare și literatură specializată. Mă dedic cu pasiune designului și, în mod particular, universului jocurilor video, unde am realizat diverse proiecte semnificative. Deși nu am avut oportunitatea de a activa în industrie din cauza lipsei de companii specializate în Târgu-Mureș, am căutat să-mi dezvolt competențele în mod constant.

Portofoliul meu tehnic include utilizarea competentă a programelor precum Blender 3D, 3D Studio Max (nivel de începător), Google SketchUp, Lumion Render și instrumente de post-procesare precum Photoshop, AfterEffects, Illustrator și CorelDraw. De asemenea, am cunoștințe în Autocad (nivel de începător), Archicad și am explorat posibilitățile oferite de Unreal Engine și Unity. Am demonstrat abilități solide în modelare, iluminare, efecte vizuale și proiectare arhitecturală, și sunt mereu dornic să continui să-mi dezvolt cunoștințele și creativitatea în acest domeniu în continuă evoluție. Mulțumesc pentru atenție și sunt deschis să explorez oportunități în care să-mi pun în valoare experiența și abilitățile într-un mediu profesional potrivit

Contactează
autorul proiectului!