Bună, numele meu este Alexandra Racoviță și sunt pasionată de tot ce este frumos. Îmi place să mă inspir din natură, sau cum îmi place mie să spun, să fac parte din creație si să aduc la realitate visurile clienților. Iubesc poveștile, conceptele și scenografia. Cu peste 5 ani experiență în Design Interior și peste 15 ani în Marketing, PR & Branding, pot spune că reusesc să ințeleg și să transpun și cele mai ascunse dorințe ale beneficiarilor.

Raco’s Concept

Pasiunea pentru artă si creație a luat naștere din copilărie, când îmi plăcea să citesc, iar apoi să transpun acele lumi din imaginația mea prin desen. Am absolvit școli mai practice, Liceul de Informatică și Facultatea de Finanțe – Bănci din Brașov, iar apoi m-am mutat la București unde am început să lucrez pe partea de marketing și PR pentru diferite firme. În 2016 am dorit să fac ceva suplimentar care să completeze acest tablou și experiență, și am inceput cursurile Școlii de Design Serban pe care am absolvit-o în 2017.

Începând din 2018 m-am dedicat complet șantierelor și proiectelor de design, unde, folosindu-mă de experiența anterioară în branding-ul diferitelor firme din Bucuresti, am implementat mai multe proiecte de Design Interior Comercial și Horeca, dar și proiecte rezidențiale. Îmi place să gândesc proiecte personalizate pentru fiecare spațiu, astfel încât să rezolv, în primul rând, toate defectele existente în orice locație, dar să și preîntâmpin dorințele și nevoile clienților. În general, încep cu o poveste a proiectului, care se regăsește apoi în proiectare prin diferite produse, culori, texturi, dar și în soluțiile găsite.

Contactează
autorul proiectului!