Esențial este să vedem progresul în tot ceea ce facem și cum deciziile noastre de astăzi pot forma frumosul de mâine. Deși predau designul ca profesor universitar și explic studenților că trebuie să recunoaștem necesitățile, să sintetizăm informațiile, să dezvoltăm soluțiile și să creăm fumosul, designul este mult mai complex de atât. Mă bucur că avem șansa să ne aducem contribuția cu proiectele SIT’N’DESIGN

SIT’N’DESIGN – Sita Raluca

Înființat în anul 2017 de designerul Sita Raluca, SIT’N’DESIGN este un studio de design interior din România care promovează proiectele unicate prin amenajări funcționale, estetice și nu în ultimul rând, cu personalitate. Portofoliul SIT’N’DESIGN se remarcă prin diversitate, fiecare proiect fiind abordat ca o provocare nouă, individual ca stil și adaptat dorințelor beneficiarului. Focusul este pe asocieri de texturi interesante, palete cromatice armonioase, iar echipa este constant în căutare de materiale noi cu care să experimenteze.

Studioul de design oferă servicii complete de design specializat pentru amenajări interioare rezidențiale și comerciale, de la concept până la implementare.

Contactează
autorul proiectului!