Pasiunea mea este designul, pe care încerc să îl insuflu și beneficiarilor mei, adaptat pe bugetul și necesitățile fiecaruia. Pe lângă proiectul propus amenajării interioare, asigurăm și asistență beneficiarului pe durata desfășurării proiectului, deplasări în țară, recomandari de colaboratori și magazine ce asigură succesul proiectului.

Studio Design

Am pornit activitatea de design interior și proiectare mobilier încă din 2003, cu un portofoliu de clienți deveniți și prieteni între timp. Lucrările mele sunt rezultatul fuziunii amprentei clienților, ergonomiei, utilului, simțului estetic și al stilurilor adaptate personalității proiectelor.

În timp am acumulat experiență, pusă acum la dispoziția clienților noștri, care dacă ne-au trecut pragul și au lucrat cu noi, sigur revin și continuă proiectele viitoare cu noi. Am o activitate profesională dezvoltată atât pe zona de locuințe particulare, case, apartamente, dar și în zona Horeca, restaurante, săli evenimente, clinici dentare, grădinițe particulare, magazine optică, baruri, puburi.

Contactează
autorul proiectului!