Experiența câștigată în cei 24 de ani de actitivitate ne fac să livrăm proiecte în care utilul se îmbină cu frumosul folosind creativitatea tinerilor arhitecți care lucrează în biroul nostru astfel încât clienții noștri primesc un întreg bine gândit de la început.

Unican – Mădălina Zamfir

În urma cu 5 ani am deschis studioul de design interior Unican Concept unde am început să dezvoltăm proiecte de design interior complexe și complete de amenajare de interior plecând de la preluarea caselor la gri și predare la cheie.

Unican Concept este un studio de design interior all-inclusive unde am integrat de la bun început toate fazele amenajarii unui spatiu – proiectare, bugetare, amenajare de interior, producție de mobilă la comandă și tapițerii în fabrica proprie, livrare la cheie a spațiilor și în care lucrează 3 tineri arhitecți de interior cu experiență în proiectarea de interior.

Studioul de design interior a apărut datorită nevoii clienților noștri ce iși doreau un mobilier frumos și adaptat dorințelor lor, însă  interioarele caselor rămâneau cumva în urma acestor dorinte.

Așa am dezvoltat acest studio de design interior – Unican Concept – în subsidiarul fabricii de mobilă Unican ce a fost inființată în 1998  și unde producem concepte unice de mobilă pentru spații rezidențiale sau HoReCa.

Experiența câștigată în cei 24 de ani de actitivitate ne fac să livrăm proiecte în care utilul se îmbină cu frumosul folosind creativitatea tinerilor arhitecți care lucrează în biroul nostru astfel încât clienții noștri primesc un întreg bine gândit de la început, în care designul este echilibrat de funcționalitate, reușind mereu să creeze spații după sufeltul clienților noștri.

Contactează
autorul proiectului!