Eu sunt o persoană deschisă, pasionată de explorarea ideilor noi și învățare continuă. Ador să împărtășesc cunoștințe și să ascult povești inspiraționale a clientiilor mei. Îmi place să privesc partea luminoasă a vieții și să aduc un zâmbet în jurul meu.

Vivohaus Studio Design

Cu o experiență solidă de peste 10 ani în domeniul construcțiilor, m-am dedicat cu pasiune și devotament industriei materialelor de construcții și dezvoltării imobiliare. În timpul acestui deceniu, am acumulat cunoștințe profunde și o expertiză solidă, contribuind la proiecte variate care au contribuit la transformarea peisajului construcțiilor. Ceea ce a început ca o carieră în construcții a evoluat într-o adevărată pasiune pentru designul interior.

Pe măsură ce am colaborat la proiecte diverse, am devenit captivat de influența designului asupra modului în care percepem și trăim spațiile. Această pasiune a devenit un motor al creativității mele și o sursă constantă de inspirație în evoluția mea profesională. Cu un ochi atent pentru detalii și o abilitate de a integra estetica în funcționalitate, am călătorit în lumea designului interior pentru a completa cunoștințele mele. Am explorat tendințele actuale, materialele inovatoare și am colaborat cu specialiști din domeniul designului pentru a-mi îmbogăți perspectiva și abilitățile.

De-a lungul acestei călătorii, am descoperit că designul interior nu este doar despre estetică, ci și despre crearea de spații care să reflecte personalitatea și nevoile clienților. Fiecare proiect este pentru mine o provocare fascinantă de a găsi echilibrul perfect între formă și funcție, pentru a crea medii care nu doar impresionează vizual, ci și îmbunătățesc calitatea vieții. Astfel, experiența mea în construcții și pasiunea mea pentru design interior se intersectează armonios, aducând o dimensiune nouă și inovatoare în abordarea mea holistică față de proiecte. Cu o viziune orientată spre viitor, sunt dedicat să aduc inovație și frumusețe în fiecare proiect, transformând spații în povești captivante și autentice.

Contactează
autorul proiectului!