Tradiție și precizie elvețiană

Brandul elvețian de lux LAUFEN, aflat sub umbrela ROCA, reflectă o simbioză de design, calitate și funcționalitate în producția de articole sanitare.

Dacă produsele fabricate în Germania definesc în mentalul colectiv calitatea, LAUFEN a propulsat Elveția, consacrată deja pentru precizie, către apogeul execuției ireproșabile. Astfel, din 1892 și până în prezent, cele șase fabrici LAUFEN răspândite pe teritoriul Europei produc și furnizează peste 3 milioane de produse din ceramică anual.

Cum să transformi baia într-o oază de relaxare cu produse LAUFEN

LAUFEN a folosit cel mai vechi material maleabil cunoscut de om pentru a realiza produse sanitare inovatoare în fabrici de ultimă generație. Piesele LAUFEN se află în topul preferințelor arhitecților, designerilor de interior și clienților finali, datorită caracteristicilor unice de produs și brand:

  • Ceramica dobândește valențe artistice în producție datorită Saphirkeramic, patentat de LAUFEN, un material revoluționar, ceramic, ce atinge o duritate excepțională datorită corindonului, o componentă a safirelor. Oferă o rezistență la încovoiere egală cu cea a oțelului, cu maleabilitate crescută din care se fabrică piese cu unghiuri ascuțite de 1-2mm și margini solide cu grosime de doar 3-5mm.
  • Brand de lux cu o tradiție de peste 125 de ani, a ajuns unul dintre cei mai importanți producători din lume, cu o rețea de distribuție globală.
  • Colecțiile LAUFEN sunt adevărate opere de artă, îmbinând forme și texturi inedite, linii și forme desăvârșite, datorită semnăturilor unor designeri internaționali celebri care au creat conceptele:

LAUFEN a actualizat în permanență procesele tehnologice pentru ca dezvoltarea și producția să lucreze strâns împreună la îmbinarea optimă între design și calitate. În acest demers, grija pentru mediu este o constantă importantă: produsele LAUFEN permit ca apa, o resursă prețioasă, să fie utilizată cu moderație, dovadă a angajamentului pentru conservarea naturii și producția ecologică. Grupul ROCA este implicat în o mulțime de acțiuni ecologice pentru reciclarea materialelor folosite în producție și nu numai.

LAUFEN în România

În România, produsele Laufen sunt distribuite în exclusivitate de către Delta Studio. Anduranța în utilizare, designul inedit al pieselor și conceptele premium ale colecțiilor LAUFEN au popularizat marca în România, unde arhitecții și designerii de interior o utilizează în cele mai deosebite amenajări.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe