Explorează colecțiile noastre pentru a găsi inspirație și inovație în designul interior –  RIDA Shop.

Eficientizează-ți procesul de Design Interior cu RIDA Shop

Cu entuziasm vă anunțăm lansarea oficială a magazinului online RIDA Shop, o inițiativă a Romanian Interior Design Association. Această nouă etapă reprezintă un angajament solid în promovarea standardelor superioare în domeniul designului interior. RIDA Shop se distinge ca fiind mai mult decât un simplu magazin online; este un punct de întâlnire pentru profesioniștii din designul interior și pentru toți cei pasionați de acest domeniu artistic. Prin prisma aceastei platforme, dorim să vă oferim acces la o selecție de produse și servicii, ce sunt aliniate cu viziunea și misiunea RIDA, care în același timp reflectă în profunzime inovația designului interior.

Fiind în faza de validare a noului concept, navigarea prin colecția noastră, vă conduce spre a descoperi o gamă de produse selecționate, iar fiecare articol din oferta noastră joacă un rol esențial în procesul de amenajare, contribuind semnificativ la inovația și estetica rafinată a designului interior.

Beneficii exclusive pentru profesioniștii din Design Interior

  • Proiecte personalizate: Alegeți produsele perfecte pentru fiecare proiect și le propuneți clientului.
  • Colaborare strânsă cu clientul: Lucrați împreună pe lista de produse, ajustând selecția pentru a se potrivi perfect proiectului.
  • Proces simplificat de comandă: Clientul finalizează și achită comanda, iar noi ne ocupăm de livrare.
  • Monitorizarea statusului comenzii: Fiți întotdeauna la curent cu stadiul comenzii pentru a începe proiectele la timp.

Cum să menții comenzile eficiente pentru proiecte multiple?

Management eficient al mai multor proiecte

Lucrezi simultan pe mai multe proiecte? La RIDA Shop, poți adăuga rapid produse specifice fiecărui proiect, economisind timp și sporind eficiența muncii tale.

Liste de propuneri interactive cu clientul

Crearea de liste de propuneri de produse în colaborare cu clienții, nu a fost niciodată ușoară. Această funcție permite modificarea listei de către ambele părți, asigurând o mai bună aliniere privind viziunea proiectului.

Coș de comandă comun pentru o colaborare eficace

Beneficiați de un coș de comandă partajat, permițându-vă să lucrați împreună cu clientul la ajustarea produselor și cantitățile necesare. Aceasta funcție îmbunătățește comunicarea și eficientizează procesul de selecție.

Plasarea comenzilor 

Odată lista de produse finalizată și aprobată de client, comanda este plasată și monitorizată. Acest proces centralizat facilitează organizarea și gestionarea eficientă a comenzilor.

Descoperă cum RIDA Shop poate schimba modul în care gestionați proiectele de design interior, oferindu-vă o platformă eficientă și ușor de utilizat pentru a transforma viziunile creative în realitate.

Crează-ți cont ca Arhitect sau Designer și profită de BENEFICII DUBLE!

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe