GALA RIDA 2023

Pe 10 mai 2023 are loc GALA RIDA, una dintre cele mai așteptate competiții de design interior ale anului!

Evenimentul are două scopuri principale: pe de o parte lansarea albumului Lifestyle Design Interior 2023, ajuns la cea de-a 7-a ediție, și totodată premierea celor mai bune proiecte înscrise în competiția RIDA. Anul acesta albumul prezintă în premieră 3 noi categorii de proiecte, pe lângă deja consacrata categorie de proiecte rezidențiale: HoReCa, Comercial și Arhitectură de Portofoliu.
Karim Rashid, designer cu renume internațional, este unul dintre invitații speciali ai evenimentului. Membru onorific al RIDA, acesta semnează încă o dată coperta albumului și totdată face parte din jurul competiției RIDA, ediția 2023. În cadrul galei, Karim Rashid va ține un discurs prin care propune o perspectivă nouă și neașteptată asupra designului și a adevăratului său scop în viața noastră.

Evenimentul se adresează atât profesioniștilor din domeniul designului și amenajărilor intererioare, cât și pasionaților de design. În program sunt incluse și câteva momente-surpriză, gândite special pentru a pune accentul pe importanța, necesitatea și, nu în ultimul rând, arta designului și arhitecturii de interior.

Membrii RIDA care solicită acces la eveniment la adresa colaboram@rida.ro vor primi o invitație pe email. Devino și tu membru și solicită invitația!

DEVINO MEMBRU

Pe durata evenimentului se vor realiza fotografii și materiale video. Prin participarea la Gala RIDA 2023, sunteți de acord ca imaginea dumneavoastră să apară în materialele foto și video asociate acestui eveniment.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe