MAISON&OBJET OFERĂ 100 DE BILETE GRATUITE PENTRU MEMBRII COMUNITĂȚII RIDA

Maison&Objet, o sursă de inspirație esențială pentru designerii și arhitecții de interior!

Pentru evenimentul din perioada 7-11 septembrie 2023, membrii comunității RIDA își pot descărca biletul gratuit, folosind codul RIDAS23 pe site-ul oficial Maison&Objet

Amenajarea de noi locații, renovarea interioarelor, proiectarea identităților personalizate… inspirația este esențială pentru munca oricărui designer de interior. Case de vis, spații de lucru nemaivăzute până acum, arhitectură futuristă, design de prestigiu… inspirația este esențială pentru munca oricărui designer de interior.

De două ori pe an, Maison&Objet și vânătorii săi de tendințe globale se angajează să alimenteze această inspirație cu creativitate și pragmatism.

Dincolo de tendință, plăcerea devine o căutare inițiatică

Ce îți rezervă noul sezon Maison&Objet? Culoare, extravaganță, îndrăzneală și umor, pentru un interior revigorat!

În perioada 7-11 septembrie 2023, Maison&Objet va fi într-o „căutare a plăcerilor”, afișând cu mândrie culori, extravaganță, îndrăzneală și umor, cât mai multe valori adăugate ale acestei noi ediții. Tema de inspirație ne va invita la o exaltare redescoperită, la reîncântarea vieții noastre, libere de austeritatea la care societatea și brandurile s-au înclinat ca răspuns la o lume în criză. Bucurați-vă de plăcerile interioarelor propice bunăstării, stimulați endorfinele prin design și redescoperiți ce gust au sărbătoarea și fantezia! Acest program jubilant va fi implementat peste toate evenimentele Maison&Objet și într-un nou sector de târguri. Maison&Objet vă invită să redescoperiți hedonismul exaltat și șă porniți într-o căutare a plăcerilor cu noua sa temă de inspirație ENJOY!

În septembrie, între 07 și 11, asigurați-vă că rămâneți conectați și… ENJOY!

SALONUL în CATEVA CIFRE:

2.300 mărci prezente

147 ţări reprezentate

27% expozanti exclusivi

600 noi mărci/sesiune

14 sectoare/universuri

Peste 20 de conferințe

100 DE BILETE GRATUITE PENTRU MEMBRII COMUNITĂȚII RIDA

Pentru evenimentul din perioada 7-11 septembrie 2023, membrii comunității RIDA își pot descărca biletul gratuit, folosind codul RIDAS23 pe site-ul oficial Maison&Objet.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe