În lumea designului interior, căutarea unor materiale versatile și estetice este mereu în plină desfășurare. De la crearea unui spațiu modern și funcțional până la adăugarea unui element de eleganță și rafinament, designerii și arhitecții sunt mereu în căutare de soluții inovatoare. Două opțiuni care câștigă tot mai multă popularitate sunt panourile SPC și riflajele decorative, fiecare aducând un set unic de avantaje și posibilități creative.

Marmură și Beton în Amenajarea Interioară: Eleganță vs. Simplitate Contemporană

Inovație și Eleganță în Designul Interior: Panouri SPC, Parchet SPC Rigio și Riflaje Decorative Linerio

Panourile de perete SPC Vilo: Echilibru între Durabilitate și Estetică

Panourile de perete SPC au devenit rapid un element preferat în designul interior datorită versatilității lor remarcabile și a durabilității deosebite. Aceste panouri, fabricate din compozit polimer de piatră, sunt cunoscute pentru rezistența lor la apă și uzură, ceea ce le face ideale pentru utilizare în bucătării, băi și alte spații cu umiditate ridicată.

Dar avantajele lor nu se opresc aici. Panourile SPC nu numai că oferă o suprafață netedă și elegantă, dar sunt și ușor de montat și întreținut. În plus, ele pot fi combinate cu alte materiale și finisaje pentru a crea efecte vizuale unice și atrăgătoare în orice spațiu interior.

Aspect Autentic:  Imită perfect marmura și betonul, oferind montaj rapid și întreținere ușoară.

Durabilitate:  Rezistente la apă și zgârieturi, potrivite pentru orice spațiu interior.

Diversitate Stilistică:  Disponibile în diverse stiluri și finisaje, aduc eleganță și rafinament amenajărilor interioare.

Riflajele decorative Linerio VOX: Eleganță și Versatilitate în Finisarea Pereților

Riflajele decorative Linerio reprezintă o altă alegere populară pentru finisarea pereților în designul interior. Aceste panouri, fabricate dintr-un material modern, aduc un aer de rafinament și căldură în orice încăpere. Disponibile într-o varietate de nuanțe și texturi, riflajele decorative Linerio permit designerilor să creeze efecte vizuale unice și să aducă personalitate în orice spațiu.

Una dintre caracteristicile distinctive ale riflajelor Linerio este versatilitatea lor. Ele pot fi montate în diferite direcții – vertical, orizontal sau chiar oblic – oferind designerilor libertatea de a experimenta și de a crea modele și texturi unice pe pereți și tavan. În plus, riflajele decorative Linerio sunt ușor de montat și întreținut, ceea ce le face o alegere ideală pentru proiectele de design interior.

Linerio. Versatilitate în Design

Varietate de Nuanțe și Texturi: Disponibile într-o gamă variată de culori și texturi, aceste panouri permit personalizarea spațiului în funcție de preferințele estetice.

Confort Termic: Materialele din care sunt fabricate riflajele oferă o izolare termică suplimentară, contribuind la menținerea unei temperaturi confortabile în interior.

Reducerea Zgomotului: Ajută la reducerea zgomotului, oferind un mediu mai liniștit și confortabil.

Libertate Creativă: Pot fi montate vertical, orizontal sau sub un unghi, permițând creații vizuale variate și personalizate.

Parchetul SPC Rigio VOX: Revoluția Pardoselilor Moderne

Parchetul SPC Rigio reprezintă un nou standard în lumea pardoselilor moderne, ce combină tehnologia avansată cu un design natural și versatil, perfect pentru orice tip de interior. Acesta aduce o serie de avantaje care îl fac să fie alegerea ideală pentru designerii și arhitecții ce doresc să creeze spații funcționale, estetice și durabile.

Rigio se remarcă prin durabilitatea sa excepțională, fiind rezistent la impact, zgârieturi și încercări mecanice. Acesta este ideal pentru zonele cu trafic intens și pentru familiile cu copii sau animale de companie.

Parchetul SPC Rigio reprezintă o soluție inovatoare pentru cei care doresc să combine estetica naturală cu performanțele superioare ale materialelor moderne. Cu un strat decorativ printat și gravat cu precizie, rezistență la pete și zgârieturi, stabilitate dimensională și confort termic, Rigio este alegerea perfectă pentru orice proiect de design interior.

Grosime Placă: Fără izolație integrată – 5 mm, cu izolație integrată – 6,5 mm (Silent Rigio).

Silent Rigio: Folia de izolație integrată asigură un confort acustic sporit, reduce zgomotele și oferă o experiență de utilizare mai plăcută.

Rezistență la Apă: Poate fi montat chiar și în băi, deoarece contactul direct cu apa și umiditatea ridicată nu afectează performanțele pardoselii.

Stabilitate Dimensională: Nucleul rigid și straturile de fibră de sticlă garantează stabilitatea dimensională indiferent de temperatura mediului înconjurător.

Rezistență la Pete: Ușor de curățat și rezistent la substanțele care pot provoca pătarea permanentă a suprafeței.

Montaj Fără Rosturi de Dilatare: Permite montarea unei pardoseli uniforme în întreaga casă, fără a necesita rosturi de dilatare.

Montaj Rapid: Sistemul Click este conceput pentru a facilita montajul rapid și eficient, economisind timp și efort.

 

Combinația Perfectă: Panouri SPC Vilo, Parchet SPC Rigio VOX și Riflaje Decorative Linerio VOX

Utilizarea combinată a panourilor SPC, a riflajelor decorative Linerio și a parchetului SPC Rigio aduce un nou nivel de eleganță și inovație în designul interior.

Utilizate împreună, aceste materiale oferă designerilor și arhitecților posibilitatea de a crea spații unice și atrăgătoare, care să îmbine durabilitatea și funcționalitatea cu estetica și rafinamentul.

Eleganță și Textură: Combinând panourile de perete SPC și Parchetul SPC Rigio cu riflajele decorative Linerio, puteți adăuga un plus de textură și profunzime spațiului interior. Riflajele Linerio imită aspectul autentic al lemnului, aducând caldură și caracter în orice încăpere.

Versatilitate în Design: Panourile SPC, Parchetul SPC Rigio și riflajele Linerio se pot combina într-o varietate de moduri pentru a crea diferite atmosfere și stiluri. De la un aspect rustic și natural la unul modern și sofisticat, posibilitățile sunt nelimitate.

Soluții Practice și Estetice:

Aceste materiale, nu doar că oferă o estetică plăcută, ci sunt și soluții practice pentru proiectele de design interior.

Datorită ușurinței în montaj și întreținere, ele sunt ideale pentru orice tip de spațiu și proiect.

Atât panourile de perete SPC, cât și riflajele decorative Linerio, se pot integra cu succes în proiecte de amenajare a băilor sau bucătăriilor, datorită rezistenței lor la contactul cu apa.

Pentru proiectele de renovare rapide, Panourile de Perete SPC si Riflajele Decorative Linerio pot fi montate direct peste faianța existentă.

De la crearea unui perete accent într-un living modern până la finisarea elegantă a unei băi de lux, combinația dintre panourile SPC, riflajele decorative Linerio și parchetul SPC Rigio oferă o varietate de opțiuni creative pentru orice proiect de design interior.

Cu o atenție deosebită la detalii și o abordare inovatoare, designerii și arhitecții pot transforma orice spațiu într-o capodoperă a esteticii contemporane.

Beneficiile colaborării cu VOX

Colaborarea cu VOX oferă numeroase avantaje pentru designeri și arhitecți, asigurând succesul pe termen lung al proiectelor de amenajare interioară.  Iată câteva motive pentru care colaborarea cu VOX este o alegere ideală:

Inovație și Calitate: VOX este un lider în inovarea materialelor pentru design interior, oferind produse de calitate superioară, durabile și estetice.

Gama Variată de Produse: Cu o selecție vastă de produse, atât pentru finisarea interioarelor, cât și pentru placarea exterioarelor, VOX permite designerilor să exploreze și să experimenteze cu diferite stiluri și finisaje.

Suport Tehnic și Consiliere: Echipa VOX oferă suport tehnic și consiliere de specialitate, asigurându-se că fiecare proiect este realizat la cele mai înalte standarde. Colegii noștri din echipa de vânzări oferă consultanță specializată pe întreg teritoriul României.

Sustenabilitate: Produsele VOX sunt concepute pentru a fi ecologice și sustenabile, contribuind la protejarea mediului înconjurător.

Beneficiază de tehnologie de top: VOXBOX este o platformă inovatoare de modelare interioară, care permite evaluarea precisă a costurilor proiectelor și oferă suport pentru prezentări profesionale. Platforma intuitivă VOXBOX include funcții avansate de prezentare în realitate virtuală, transformând ideile în realitate.

Descoperă programul VOX AMBASSADOR prin intermediul căruia vei beneficia de:

Suport puternic în social media: Vom colabora îndeaproape pentru a-ți promova munca și creativitatea pe diverse platforme de socializare. Vei primi ghidare și asistență pentru a-ți construi o prezență online puternică și captivantă.

Oferte personalizate: Vom adapta ofertele noastre pentru tine și pentru proiectele tale, asigurându-ne că primești exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți duce munca la un nivel superior.

Testare de produse noi în premieră: Vei avea privilegiul de a testa în premieră produsele noastre noi și inovatoare, permițându-ți să fii printre primii care descoperă și utilizează produsele de ultimă generație.

Pentru a amplifica prezența ta online și pentru a-ți spori influența, vom implementa un program special de repostare a conținutului. Acesta va consta în partajarea și promovarea proiectelor tale pe canalele noastre de social media, generând astfel mai mult engagement și atrăgând atenția asupra talentului și creațiilor tale.

Vrei să știi mai multe despre VOX?

Poți afla mai multe despre VOX Romania și VOX Capital Group, accesând site-ul nostru sau vizitând-ne showroom-ul virtual.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe