Noul sistem de instalare LAUFEN INEO – îmbinarea designului cu o instalare ușoară și rapidă

Sistemul de instalare INEO combină designul de înaltă calitate cu o modalitate de instalare ușoară a produselor, fiind potrivit deopotrivă pentru instalare într-un perete solid precum și în perete de gips-carton.

FABRICAT ÎN GERMANIA

Brandul LAUFEN a adăugat în portofoliu primele sistemele de instalare acum mai bine de zece ani. În anul 2021 Roca Group a achiziționat compania germana Sanit, specializată în producerea de rezervoare încastrate si sisteme de instalare. Având la bază experiența și know-how-ul producătorului german, LAUFEN lansează gama INEO.

Sistemul de instalare ’’Made in Germany’’ are beneficii dovedite, oferind soluții inteligente în vederea unei instalări simple și rapide, viabile atât pentru construcții noi, cât și în cazul renovărilor și poate fi utilizat pentru aproape orice situație întâlnită în cazul unei construcții: pereți din gips-carton, proaspăt zidiți sau a celor existenți. Componentele reflectă zeci de ani de experiență în planificarea băilor și în dezvoltarea de produse.

FLEXIBILITATE ÎN CONSTRUCȚII NOI ȘI RENOVĂRI

Sistemul oferă soluții inteligente pentru o instalare rapidă și fără complicații pentru construcții noi sau renovări. Proiectele complexe de design nu prezintă un impediment în instalare, sistemul fiind potrivit și pentru pereți semi-înalți (half-walls), separatoare de cameră, nișe de depozitare și zone mansardate, cu acoperișul în pantă.

Furnizate dintr-o singură sursă: gama completă din spatele peretelui

INEO include sisteme pentru toalete amplasate la diferite înălțimi, pentru pisoare, lavoare și elemente speciale pentru băi concepute pentru persoanele cu probleme de mobilitate, toalete Smart cu funcție de bideu sau instalații de colț.

Astfel, LAUFEN oferă toate componentele pentru baie dintr-o singură sursă. În spatele peretelui, sistemul de instalare INEO, iar în fața peretelui, colecțiile de obiecte din ceramică, bateriile, clapetele de acționare, mobilierele și accesoriile sunt în perfectă armonie, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic.

Clapetele de acționare disponibile pentru a fi folosite cu INEO, permite armonizarea tuturor elementelor din baie, datorita multitudinii de finisaje: alb, cromat, gri sau negru mat, PVD auriu, auriu rose șlefuit, negru titan mat, auriu pal mat, combinații de culori: negru-crom, negru-gri mat, negru-auriu, alb-crom sau alb – inox.

LAUFEN – tendințe, responsabilitate și calitate

Personalitatea remarcabilă a brandului elvețian LAUFEN, cu o tradiție îndelungată, se reflectă în echilibrul perfect dintre design, calitate și funcționalitate. Sub umbrela ROCA, LAUFEN este un producător de prestigiu la nivel global, cu o rețea extinsă de distribuție.

Competența de bază a companiei este reprezentată de cunoștințele dobândite în domeniul producției de obiecte sanitare. De peste 130 de ani, brandul LAUFEN folosește cel mai vechi material maleabil cunoscut de om, pentru a fabrica produse sanitare inovatoare, în fabrici de ultimă generație, cu o precizie elvețiană legendară. Competența LAUFEN în fabricarea ceramicii și în designul sofisticat a contribuit la întelegerea necesităților băii ca intreg. Produsele impresionează prin designul lor elvețian, care combină armonios două tendințe majore: designul emoțional, italian, din sud, și tradiția nordică a preciziei și clarității în design.

Pentru LAUFEN, calitatea are două aspecte: cunoștințele de producție și gradul ridicat de beneficii practice pe care o baie finisată complet le oferă clientului. De asemenea, compania demonstrează angajamentul în conservarea resurselor naturale, prin fabricarea produselor care premit utilizarea cu moderație a apei, precum și printr-o manieră de producție ecologică.

În România, produsele Laufen sunt distribuite în exclusivitate de către Delta Studio.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe