Locul de întâlnire pentru profesioniști, creativi și pasionați

S-a deschis Kronospan Design Center Bucharest, cel mai nou hub creativ și interactiv pentru industria construcțiilor și a amenajărilor interioare

S-a deschis noul hub interactiv și creativ pentru industria mobilei, a construcțiilor, a design-ului de interior și a industriilor conexe: Kronospan Design Center. Spiritul Kronospan este în totalitate reprezentat într-un spațiu care aduce la viață valorile de bază ale companiei: eficiența, responsabilitatea și estetica desăvârșită în peste 800 de metri pătrați care abundă de inspirație aplicată.

Locul de întâlnire pentru profesioniști, creativi și pasionați

Kronospan Design Center este mai mult decât un showcase de produse, este epicentrul creativității, locul în care ideile bune prind contur prin tool-urile surpriză puse la dispoziție tuturor vizitatorilor, precum și prin zonele de design aplicat cu produse inovatoare ce se regăsesc în showroom.

„Kronospan Design Center are misiunea de a prezenta toate gamele de produse și decoruri din portofoliul companiei, însă are ambiția să devină un spațiu al oamenilor creativi, al pasionaților și producătorilor din domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare, care să găsească aici resurse și soluții pentru proiectele lor, dar și oameni care să le semene. Spațiul va fi animat cu idei vii și în acord cu singurul trend care contează cu adevărat – stilul fiecăruia.” Oana Bodea, CEO Kronospan România

One Stop Solution: traseul complet de la idee la proiect implementat!

Vizita la Kronospan Design Center este e o călătorie inspirațională pentru toate tipologiile de proiecte. De la Rezidențial la Office sau HORECA, portofoliul de produse expus în mod creativ, atractiv și aplicat, constituie un One Stop Solution indiferent de specificul proiectului.

În calitate de cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din lume, Kronospan a inovat de-a lungul anilor produse și soluții dedicate pentru o varietate de segmente de piață: de la interioare pentru locuințe, clădiri de birouri și spații comerciale până la locuri publice și suprafețe de expunere, cu portofoliu de astfel de proiecte implementate în întreaga lume.

Toate aceste soluții inovatoare se regăsesc aplicate în Kronospan Design Center de luni până duminică, bld. Unirii nr. 45.

Ți-a plăcut
articolul?

Distribuie pe