Opening job – MANAGER DE PROIECTE FUNDATIA KRONOSPAN

  • Postat pe 25.06.2024

În industrie, contrar a ceea ce s-ar putea crede, totul este viu și rezultă din procesele de reconstrucție inspirate de fluxul nostru cotidian. Vorbim despre mașini dar, de fapt, vorbim despre oamenii din spatele lor. Vorbim despre lemn dar, de fapt, vorbim despre viață.

Misiunea, viziunea și valorile noastre sunt ancorate în principiile fundamentale ale companiei, concentrându-se asupra reinvestirii resurselor în comunitățile locale și promovării dezvoltării durabile.

Activitatea Fundației Kronospan este animată de valorile sale fundamentale – respect, excelență și integritate. În felul acesta, dorim să ne concentrăm în special asupra a ceea ce noi credem că reprezintă baza morală a unei societăți sănătoase – ocrotirea și păstrarea mediului înconjurător natural, precum și asigurarea, pentru copii, a oportunităților de educare necesare pentru succesul în viață.

În prezent, ne dorim să ne îmbogățim echipa cu un manager de proiecte care să participe activ la identificarea și implementarea proiectelor relevante pentru Fundație.

Căutăm un membru al echipei cu studii superioare și experiență în proiecte asociative sau de comunitate, dar mai ales dinamic și motivat să înțeleagă oameni și nevoi și să găsească oportunități în situații problematice.

Dacă simți că acest proiect este pentru tine, scrie-ne la jobs@kronospan.ro!

Fundația Kronospan a fost înființată în anul 2011 de producătorul global de plăci pe bază de lemn Kronospan.