Opening job – REPREZENTANT DE VÂNZĂRI KRONOSPAN

  • Postat pe 25.06.2024

În industrie, contrar a ceea ce s-ar putea crede, totul este viu și rezultă din procesele de reconstrucție inspirate de fluxul nostru cotidian. Vorbim despre mașini dar, de fapt, vorbim despre oamenii din spatele lor. Vorbim despre lemn dar, de fapt, vorbim despre viață.

Compania Kronospan este parte a grupului internaţional cu acelaşi nume, lider la nivel global pe piaţa producției de plăci pe bază de lemn. Născută dintr-o afacere de familie austriacă în anul 1897, compania deține astăzi 41 de unități de producție în întreaga lume și două în România – una la Sebeş și alta la Braşov. Kronospan este prezentă la Sebeş din anul 2004 prin producţia de plăci aglomerate de lemn (PAL) şi plăci de densitate medie (MDF). La Brașov, compania a investit 40 de milioane de euro într-o fabrică de OSB cu o capacitate de producție anuală de 900.000m3.

La nivel internațional, produsele Kronospan se regăsesc astăzi în 3 din 5 case din întreaga lume. În România, acestea sunt distribuite în marile lanțuri ale dealerilor de profil, de unde sunt achiziționate de profesioniștii din domeniul mobilei, al amenajărilor și decorațiunilor interioare. Industria mobilei utilizează, de asemenea, o cantitate importantă de PAL brut și melaminat, fapt care susține dorința noastră de a livra produse de calitate pentru piața internă și consumatorii finali din România.

În prezent, ne dorim să ne îmbogățim echipa de vânzări prin activitatea și expertiza unei persoane experimentate (1-3 ani), dinamică și pregătită să se deplaseze regional și național pentru identificarea de noi clienți și alimentarea relației cu aceștia. Implicit, abilitățile de comunicare și negociere sunt esențiale.

Dacă profilul ți se potrivește, trimite-ne CV-ul tău la jobs@kronospan.ro !