Alukönigstahl este o companie de succes, leader de piață în domeniul sistemelor arhitecturale în Austria și Europa de Est, prin cele 17 filiale prezente în aceste zone.

Alukönigstahl

De peste 60 de ani Alukönigstahl are o alianță cu doi producători de sisteme arhitecturale de renume internațional: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu și experți în PVC și Jansen, specialist în profile din oțel. În ultimii cinci ani Alukönigstahl are un nou partener, Warema, specialist în sisteme de umbrire.

Alukönigstahl oferă sisteme din aluminiu, oțel și PVC de cea mai înaltă calitate precum și tehnologii moderne pentru realizarea arhitecturii contemporane, eficiente energetic, susținând astfel implementarea conceptelor de construcții durabile. Comercializarea unor mărci de renume asigură un sortiment de calitate superioară, permanent optimizat și în pas cu trendurile arhitecturii și normativelor din domeniul construcțiilor.

Alukönigstahl în România

Alukönigstahl este pe piața din România din 1995 și oferă partenerilor sisteme pentru ferestre, usi, usi glisante, sisteme pentru pereti cortina (din aluminiu si din otel), sisteme de umbrire, soluții de ventilație descentralizată.

În această perioadă plină de provocari, trebuie să aibă fiecare un loc sigur și fericit. Pentru cei mai multi dintre noi, acest loc este „acasă”. Cu produsele Alukönigstahl se creează toate condițiile pentru a realiza un cămin confortabil pentru foarte mult timp. Cu uși glisante care încă funcționează impecabil vara, toamna și iarna. Acestea lasă accesul maxim al luminii în casa și permit locatarilor o priveliște până departe în zare, în timp ce frigul rămâne afară. Desigur, împreună cu celelalte produse – ferestre, uși, sisteme de umbrire și multe accesorii inteligente , vor realiza un cămin confortabil și sigur.

Toate produsele Alukönigstahl sunt sisteme inovatoare care îndeplinesc cele mai înalte cerințe în ceea ce privește designul, confortul și securitatea. Împreună cu fabricanții de construcții metalice, arhitecți, proiectanți și investitori construiesc solutii pentru clădiri care, în armonie cu natura și tehnologia, pun pe primul loc pe oameni și nevoile lor. Oferă produse și soluții de pionierat pentru clădiri noi și pentru modernizarea celor existente care îndeplinesc cerințele specifice ale utilizatorilor. Alukönigstahl își sprijină partenerii cu servicii competente, în toate fazele unui proiect de construcții. Compania dispune de echipe de consultanță, care dezvoltă noi produse și ajută în alegerea solutiilor optime și avansate din punct de vedere tehnic pentru fiecare proiect.

Colaborează
cu noi!

Dacă ești arhitect sau designer de interior, lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Înscrie-te la
newsletter!

Formular
trimis!

Ne bucurăm că te-ai înscris în comunitatea noastră. Împreună, încurajăm și susținem colaborarea, inovația și excelența.

Conectează-te!