Promovăm și susținem mobila românească

APMR – Asociația Producătorilor de Mobilă din România

Interesele industriei românești de mobilă sunt reprezentate de 31 de ani, la nivel național și internațional, de către Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR, un ONG profesionist, autonom, apolitic, care promovează companiile și produsele de mobilă fabricate în România pe piețele internaționale, prin organizarea de standuri de grup și Pavilioane Naționale la cele mai importante evenimente de profil din lume. Este totodată și co-organizator al principalului târg de mobilă din România BIFE-SIM București ➡️ bife-sim.ro/en.

APMR are în prezent 377 de companii membre, dintre care 229 sunt producători de mobilier și design. Este vorba despre cele mai importante companii din industria mobilei din România, asociația integrând, de asemenea, în structura sa, companii și instituții din întregul lanț valoric al industriei mobilei: producători de materii prime și materiale, designeri și furnizori de servicii de design interior, furnizori de echipamente și tehnologii, accesorii, software pentru industria mobilei, comercianți, instituții de învățământ și cercetare pentru industria mobilei, colegii, universități tehnice și de arhitectură.
Organizează în fiecare an Concursul Național de Design de Mobilă, aflat acum la cea de-a 20-a ediție. Concursul se adresează celor care au sau urmează studii de specialitate în domeniul designului și industriei mobilei.

Citiți mai multe despre industria mobilei din România ➡️ industriamobilei.ro/rf/
Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR
Strada Academiei nr. 7, camerele 8-11, mezanin, 010011 București 1, România

Colaborează
cu noi!

Dacă ești arhitect sau designer de interior, lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Înscrie-te la
newsletter!

Formular
trimis!

Ne bucurăm că te-ai înscris în comunitatea noastră. Împreună, încurajăm și susținem colaborarea, inovația și excelența.

Conectează-te!