"Ne dorim ca toți oamenii să trăiască într-un mediu frumos, sănătos și eficient energetic".
Mag. Robert Schmidt

Baumit

Istoria Baumit

Ceea ce a început în 1810 cu un cuptor de var, avea să devină unul dintre cele mai de succes branduri de materiale de construcție din Europa. Brandul Baumit a fost înființat în anul 1988 prin fuziunea a două companii austriece din domeniul materialelor de construcții.

SIH – Schmid Industrieholdung este un grup internațional de companii cu peste 110 companii în  peste 30 de țări. Compania de familie cu sediul în Wopfing (Austria) are aproximativ 6.500 de angajați la nivel internațional și a generat vânzări de 1,9 miliarde EUR în 2020.

Printre acestea se numără:

Austrotherm, Murexin, Lorencic, Calmit, Furtenbach, Wopfinger Transportbeton, Ortner, Wahrheit, Kettner.  Și – nu în ultimul rând: BAUMIT, lider de piață pentru sisteme de termoizolație, tencuieli și șape.

Cine este Baumit?

Gama noastra de produse include…:

  • Finisaje pentru fațade
  • Sisteme termoizolante ETICS
  • Tencuieli minerale
  • Renovări
  • Produse Healthy Living
  • Finisaje pentru interior
  • Tencuieli pentru interior
  • Sisteme de placaje ceramice
  • Șape
  • Construcții & Amenajări Peisagistice

Compania Baumit România activeaz pe piața din România începând cu anul 1995.

În toți acești ani, consolidarea companiei la nivel local s-a remarcat prin succesul creat în rândul clienților finali, arhitecți și parteneriate de durată, lasând în urmă cele mai frumoase obiecte de referință, unde produsele noastre ocupă un loc important atât pentru înfrumusețarea clădirii cât și la interiorul acesteia prin soluțiile oferite și utilizarea celor mai bune și inovatoare materiale, dezvoltate în cadrul companiei, an de an.

Viziunea noastră

„Ne dorim ca toți oamenii să traiască într-un mediu frumos, sănătos și eficient energetic”.

Mag. Robert Schmidt

Calitatea vieții de zi cu zi este influențată de un microclimat sănătos și eficient energetic. Locuințele noastre ne oferă protecție, dar și locul unde ne relaxăm și ne încărcăm bateriile pentru a face față provocărilor zilnice.

Filozofia noastră

Managementul calității și protecția mediului au fost parte din filozofia corporativă a fondatorilor Baumit și sunt puse în aplicare în mod consecvent.

Principiile noastre de guvernanță corporativă sunt orientate spre obiectivele economice și ecologice. Utilizarea durabilă a resurselor, minimizarea consumului de energie și a emisiilor, optimizarea materiei prime și utilizarea eficientă de combustibil sunt sarcini prioritare pentru noi.

Calitate

„Baumit este lider în domeniul materialelor de construcții, datorită experienței, produselor moderne de înaltă calitate, dinamismului, inovației, viziunii și a conceptelor de marketing orientate către viitor!”

Friedrich Schmid & Dieter Kern 1988

Cercetare și dezvoltare pentru idei cu viitor

Cercetarea și dezvoltarea sunt puternic înrădăcinate în ADN-ul companiei noastre. Aici se nasc ideile pentru viitor!

Responsabilitatea

Managementul atent al resurselor naturale este centrul procesului de producție. Protecția mediului a fost și este parte din misiunea corporativă Baumit.

Dezvoltarea de noi concepte și idei prin care produsele noastre să poată contribui la reducerea emisiilor și a consumului de energie, cum ar fi Baumit ETICS, este scopul final Baumit.

Colaborează
cu noi!

Dacă ești arhitect sau designer de interior, lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Înscrie-te la
newsletter!

Formular
trimis!

Ne bucurăm că te-ai înscris în comunitatea noastră. Împreună, încurajăm și susținem colaborarea, inovația și excelența.

Conectează-te!