Premium American Paints

Benjamin Moore

Murali Store înseamnă creativitatea dusă la nivel de artă, în domeniul decorațiunilor interioare, de peste 15 ani – fiind totodată și distribuitorii oficiali al celebrului brand de vopsele americane Benjamin Moore.

Povestea Benjamin Moore începe ca și o simplă afacerea de familie, fondată în 1883 de către frații Moore, iar mai apoi în anul 2000 a fost cumpărată de Warren Buffet cu suma de 1 miliard de dolari.

De peste 135 de ani, Benjamin Moore continuă să ofere clienților săi produse de cea mai înaltă calitate, devenind astfel brandul numărul 1, la nivel mondial, în domeniul vopselelor.

Astăzi, compania este prezentă în peste 75 de țări și este alegerea de top  a designerilor și arhitecților din întreaga lume.

Așadar, vopselele Benjamin Moore combină știința cu arta, rezultatul fiind peste 3500 de nuanțe unice, care vor oferi identitate locuinței tale.

Ce diferențiază vopseaua Benjamin Moore de vopselele convenționale?

Sursa excelenței la Benjamin Moore este producția proprie a două componente-cheie: rășini și coloranți, care sunt combinate prin intermediul tehnologiei unice pe piață, GENNEX COLOR TECHNOLOGY.

Ce înseamnă acest lucru?

În momentul colorării, pigmenții pătrund direct în mijlocul rășinilor, iar după amestecare, rezultă o pastă perfect omogenă. Prin comparație, la alte vopsele convenționale, pigmenții rămân lângă rășini, iar amestecul nu se omogenizează, acesta separându-se la scurt timp.

Așadar, în calitate de distribuitori oficiali ai brandului american Benjamin Moore în România, dar și a vopselelor Valpaint și Cebos (mărci italiene), calitatea și varietatea culorilor sunt ceea ce ne reprezintă.

Mai mult decât atât, Murali Store continuă să fie o oază de culoare și creativitate care atrage atenția tuturor celor care doresc să își transforme proiectele de amenajare interioară din vis în realitate, și asta pentru că nu suntem doar niște simpli furnizori de vopsele decorative, ci ne identificăm ca și un brand care promovează arta și frumusețea, respectiv îmbinarea dintre clasic și contemporan în toate formele sale.

Dacă dorești și tu să ai parte de experiențe vizuale unice și de consultanță de specialitate în materie de vopsele și culori, vizitează showroom-urile noastre din: București, str. Ion Slătineanu, nr. 14, sau din: Timișoara, Calea Aradului, nr. 32.

De asemenea, ne poți găsi și online, pe site-ul nostru: www.muralistore.ro

Colaborează
cu noi!

Dacă ești arhitect sau designer de interior, lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Înscrie-te la
newsletter!

Formular
trimis!

Ne bucurăm că te-ai înscris în comunitatea noastră. Împreună, încurajăm și susținem colaborarea, inovația și excelența.

Conectează-te!