Pasiune pentru o resursă unică.

Egger

Standardul înalt l-a motivat pe Fritz Egger senior în 1961, atunci când a deschis prima fabrică de PAL în St. Johann în Tirol, punând astfel bazele poveștii de succes Egger.

În prezent Egger deține 18 fabrici în 8 țări, cu peste 9600 angajați. Acesta este rezultatul impresionant al unei viziuni din Austria care determină și motivează zilnic echipa Egger, să dezvolte în mod continuu grupul de companii; iar în acest mod să creeze noi perspective pentru clienții, partenerii și angajatii Egger.

Egger a conceput un circuit închis de la materia primă până la produsul finit, care constituie o contribuție ecologică activă pentru protecția pădurilor.

Egger este un furnizor cu o gamă completă de produse pentru industria mobilei, design interior, construcții din lemn și pardoseli. Nu există limite pentru varietatea produselor. Lucrează constant la dezvoltarea portofoliului de produse. Complementar cu dezvoltarea periodică a noilor decoruri și suprafețe în conformitate cu tendințele actuale, pun accent pe promovarea inovațiilor tehnologice astfel încât să optimizeze constant produsele, să simplifice procesele tehnologice și să continue creșterea pe termen lung.

Colaborează
cu noi!

Dacă ești arhitect sau designer de interior, lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Înscrie-te la
newsletter!

Formular
trimis!

Ne bucurăm că te-ai înscris în comunitatea noastră. Împreună, încurajăm și susținem colaborarea, inovația și excelența.

Conectează-te!