Inside Home este un magazin exclusivist de decorațiuni interioare high-end, locul în care luxul și bunul gust se întâlnesc pentru a transforma casa în Acasă, în cel mai rafinat mod pe care ți l-ai imaginat.

Inside Home

Curator de design interior.

Prin mindset-ul de “everyday luxury”, ne propunem să aducem o experiență senzorială plină de eleganță și naturalețe, pentru ca produsele noastre să spună adevărate povești în casele în care ajung.

Ne adresăm unui public cunoscător și sofisticat, aducând produse unicat sau serie mică, punând accent pe calitate și creativitate, totul pentru a transforma casa în cel mai iubit loc din univers.

Povestea Inside Home a început în 2003, prin magazinul din str. Rabat nr. 11. În prezent, selecția completă de produse este disponibilă și prin comenzi online, pe www.insidehome.ro. Acordăm atenție tuturor detaliilor care dau unicitate unei case, prin decorațiuni interioare, arome de casă, textile, mobilier și accesorii.

Printre brandurile premium pe care le comercializam se numără: Abyss & Habidecor, Vispring, Flou, Alessi, L’Objet, Cristel, Moser, Romo, nanimarquina, TAITÙ, Papier d’Armenie, Locherber. Nomad Noé, Maison Louis Marie, BondiWash, Costa Brazil, ARgENTUM.

Colaborează
cu noi!

Dacă ești arhitect sau designer de interior, lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Înscrie-te la
newsletter!

Formular
trimis!

Ne bucurăm că te-ai înscris în comunitatea noastră. Împreună, încurajăm și susținem colaborarea, inovația și excelența.

Conectează-te!